Karoserie čirá GOAT 190mm - 0,7mm ZOOLITE

Kód: ZR-0016-07
Dostupnost: skladem
Značka: ZooRacing
Cena s DPH: 775 Kč
Čirá karoserie šířky 190 mm pro modely 1/10 touring je vyrobena z lehkého polykarbonátu tloušťky 0,7 mm ZOOlite (hmotnost 75 g), balení obsahuje maskovací nálepky včetně samolepek.

GOAT je nová špičková touringová karoserie od ZooRacing. Vyvinutá na základě zkušeností z úspěšné karoserie Dogsbollox, ale s kratším a kompaktnějším designem pro snadnější zatáčení a plynulejší jízdu.

Klíčová místa, jako nová, zkrácená přední část, nebo design kapoty, jsou optimalizována, a také zadní sekce je o poznání zmenšena a snížena pro rychlejší průjezd zatáčkou se zvýšenou stabilitou.

Nový, výraznější zadní spoiler generuje vyšší přítlačnou sílu, což dodává autu stabilitu při výjezdu ze zatáčky. Optimalizovaný průtok vzduchu za střešní částí snižuje odpor a turbulence a zvyšuje statickou stabilitu zadní části. Výsledkem je lepší přívod vzduchu k novému zakřivenému zadnímu křídlu.

Design zadního křídla je zakřiven podle linií karoserie a je stupňovaný pro zlepšení stability. Výsledkem je je nižší průhyb a vyšší přítlačná síla při vysokých rychlostech.

Ovládání s karoserií GOAT je méně agresivní, než u karoserie Wolverine, zatáčení je lepší, než u karoserie Dogbollox a poskytuje dobře vyvážený boční záběr. To je optimální pro tratě s nízkým až středním gripem a kategorii modified. Karoserie GOAT se skvěle hodí pro jakýkoliv povrch.

Novinkou je nový proces vakuového formování ZOOlite, který snižuje celkovou hmotnost karoserie standardní tloušťky 0,7 mm zhruba o 10 gramů. To zajišťuje, že tyto standardní karoserie jsou povoleny pro všechny závody s regulací minimální hmotnosti karoserie, za současného snížení celkového těžiště auta. Navíc je karoserie GOAT dostupná v prověřené tloušťce Ultralight 0,5 mm pro všechny, kdo chtějí vytěžit ze svého auta maximální výkony.

S karoserií GOAT také ZooRacing představuje novou variantu 0,4 mm AIRlite. Jedná se o zatím nejlehčí materiál pro touring karoserie. Doporučujeme ho pro tratě s vysokým gripem pro snížení bočního náklonu auta a zlepšení životnosti pneumatik. Karoserie z materiálu AIRlite jsou rychlejší, ale za cenu kratší životnosti.

Součástní balení je materiál pro maskování oken, kvalitní hardware pro uchycení zadního křídla a arch samolepek s mřížkou chladiče a předními a zadními světly.

Vlastnosti:

- CAD design
- Specializovaná karoserie s nízkým těžištěm, realistickým designem a sníženým odporem vzduchu
- Nízká, ale realistická přední část s tvarovanou kapotou a detaily mřížky
- Aktualizovaná střešní část ve stylu Dogbollox pro snížený odpor vzduchu a vyšší rychlost v zatáčkách
- Sklon střechy pro vedení vzduchu a vytvoření zlepšené strukturální stability díky statickému vyztužení
- Zadní část strukturována proti průhybu
- Široké blatníky dovolují posunutí karoserie o 4 mm dopředu, nebo dozadu (celkově 8 mm)
- Široké blatníky zajišťují, že kola nedrhnou o karoserii v žádné pozici
- Prahy strukturované proti průhybu
- Statické vyztužení kapoty. Obzvláště užitečné u ultra lightweight varianty
- ZOOlite 0,7mm standardní karoserie váží včetně zadního křídla cca 75 g
- 0,5mm karoserie váží včetně zadního křídla cca 55 g
- AIRlite 0,4mm karoserie váží včetně zadního křídla cca 45 g
- Arch s detailními samolepkami
- Masky pro okna
- Hardware pro upevnění zadního křídla
- 100mm mřížka v zadní části pro snadné uchycení karoserie
- Splňuje pravidla GBS

© TRIVOX 2024   |   B2B

Ke správnému fungování webu a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ